T. rexide koomiliselt ja ebaproportsionaalselt väikesed esijäsemed ning nende täpne ülesanne on pikka aega teadlastes küsimusi tekitanud. Mõned väidavad, et käppade lühikesed, ent jämedad luud võisid aidata toetada sauruse lihastikku. Mõned arvavad, et tillukesed käpad olid jäänuk mõnest Tyrannosauruse esivanemast - umbes nagu meil sabakont.

Oli teisigi saurusi, kellel olid ebaproportsionaalselt väikesed esijäsemed, näiteks ühel tänavu Argentiinast avastatud allosauruse alamliigil, kes oli Tyrannosauruse kauge sugulane.

Laboriuuringute esimesed tulemused näitavad, et Sue esikäppadele ei saanud tema 65 miljonit aastat tagasi olnud elupäevade jooksul osaks mingit märkimisväärset stressi, mis käppade sagedasele kasutamisele viitaks. Sue kodu Chicago Field muuseumi sauruste osakonna juht Peter Makovicky ütleb, et samas on variant, et T. rex võis neid kasutada näiteks väikesena ning hiljem ei olnud need lihtsalt määratud ülejäänud kehaga kaasa kasvama.

Sue kaevati välja Montana osariigis aastal 1990. Ta oli 12,3 meetrit pikk ja neli meetrit kõrge. Ta lõug on täis auke, mille põhjustajaks võis olla parasiit. Kui nii, siis oli haigus tõsine ja võis ka sauruse surma põhjustada.