Põhja-Koreal on hinnanguliselt tuhandeid tunneleid ja muid maa-aluseid rajatisi, kuhu režiimi juhtkond sõja puhul peituda saaks. Samuti saaks sinna peita keemia- ja tuumarelvi.

Popular Mechanics kirjutab, et neli päeva kestnud õppuse nimega Warrior Strike IX raames harjutati Lõuna-Koreas asuvas Camp Stanley baasis tunnelitesse tungimist ja neis tegutsemist. Sõdureil olid seljas kaitseülikonnad, mille eesmärk oli kaitsta neid keemiarünnaku eest ning kanti ka spetsiaalseid pimedas nägemise prille.

Kokku peaks Põhja-Koreal olema hinnanguliselt 6000-8000 maa all asuvat rajatist. Aastal 2012 hindas Lõuna-Korea, et nende põhjanaabril on 2500-3000 tonni jagu keemiarelvi, sealhulgas sinepigaasi ehk ipriiti, samuti vesiniktsüaniidi ja erinevaid närvigaase nagu sariin, somaan ja VX. Diktaator Kim Jong-uni poolvend tapeti Põhja-Korea agentide poolt Malaisias just VX-iga, mis tähendab, et tõenäoliselt kasutaks riik seda ka sõjas.

Harjutuse raames liikusid sõdurid poole miili ehk umbes 800 m pikkuses hobuseraua kujulises tunnelis, kasutades süsteemi nimega MPU5 (Mobile Ad Hoc Networking System). See on võimeline looma traadita interneti P2P-võrgu, mille abil saab ka sügavalt maa alt maapinnale infot edastada. MPU5 töötab Androidi platvormil ja sellega saab edasi anda häält, andmeid ja videot. Süsteem oli ühendatud ka sõdurite saabastega, tänu millele said maapinnal olevad üksused jälgida, kus täpselt maa all olevad sõdurid paiknevad ja kuidas liiguvad.

Juhul, kui Korea poolsaarel peaks sõjaks minema, on suurem osa sõdureist, kes Põhja-Koreale vastu astuvad, Popular Mechanicsi sõnul Lõuna-Korea enda omad. Ent kindel on seegi, et märkimisväärne osa sõdureist saavad olema ameeriklased, kes peavad muuhulgas olema valmis maa all pimeduses tegutsema.