Uue õllemargi nimeks on Pu:rest ning selle eesmärgiks on juhtida tähelepanu sellele, et vastupidiselt levinud arusaamale, on puhastatud reovesi täpselt samasugune ja samade maitseomadustega nagu tavaline joogivesi. Õlle pruulimiseks kasutatav vesi tuleb tehasesse lähedalasuvast Hammarby veepuhastusjaamast.

Sellise õlle pruulimise idee tuli esialgselt Rootsi Keskkonnauuringute Instituudi teadlastelt, kes pruulikojaga ühendust võtsid. Pruulikoja otsustajad ei kõhelnud pruulimise alustamises hetkekski: "Me jagame vaatepunkti, mille kohaselt tootjad ja tarbijad peavad omaks võtma teistsuguse mõtteviisi, et Maa resursside eest hoolt kanda," kommenteeris otsust ettevõtte peapruulija Chris Thurgeson.

Kohalikud tarbijad aga õlut praeguseni väga edukalt vastu võtnud ei ole. Õlu on endale sotsiaalmeedias juba hüüdnimeks saanud bajsöl, mida eesti keeles võiks tõlkida kui "junniõlu". Vaatamata sellele on õlle loojad siiski optimistlikud ja loodavad, et suudavad muuta puhastatud reovee kasutamisega seotud negatiivseid hoiakuid.

Õlut saab maitsta pruulikoja kohalikus restoranis. Lisaks tuleb see müüki kohaliku alkoholimüügiketi Systembolaget poodides ning valitud baarides ja pubides.