Võidutööd sõeluti välja 117 osalise pea 800 foto hulgast ja nende autoreile jagati täna kl 14 Teletornis ka auhinnad kätte.

Auhinnatud pildid:
-Üldvõitja, 1. koht. Kelvin–Helmholtz mesodel. Janek Pärn. Harvanähtav, väga põnev ja efektne pilt Kelvin-Helmholtzi lainetest helkivates ööpilvedes.

-2. koht. Pilvesau. Viiu Härm-Rummo. Erakordselt jõulised ja säravad värvid, tabav pealkiri – see kandiline sauakujuline pilv on kiudrünkpilvede kogum, mis võib-olla on tekkinud lennukist (joonpilv).

-3. koht. Äike. Kalmer Saar. Dramaatiline vaatepilt – riiulpilvega rünksajupilved, lisaks välk päevasel ajal fotole saadud, mis teeb selle tabamuse haruldaseks

-Ajakirja Eesti Mets auhind. Helkivad unenäod. Kadi Soo. Pildil on helkivad ööpilved ehk polaar-mesosfääripilved – vast üks suurimaid vaatamis-väärsusi Eestimaa suveöötaevas.

- Ajakirja Eesti Loodus auhind. Pilvelaev. Kadi Soo. Suurepärane pilvelumestuse eksemplar. Fotol paistab silma mustrilisus; lumestuse alumise piiri kohal olevad pilvejätked (jääkristallid) meenutavad ilustulestikuga allalangevaid sädemetompe.

-Fotograafia arendus- ja koolituskeskuse auhind. Varjupaik. Päivi Palts. Ebamaine ja müstiline pilvepilt. Selline auramisudu (kihtpilved veepinna kohal) tekib väga suure veepinna- ja õhutemperatuurierinevuse korral – tavaliselt on siis õhus külma 20 kraadi ja enamgi.

-Publiku esimene lemmikpilt. Lõõmav vaade Tallinnale. Päivi Palts. Loojangupildile lisab mitmekesisust Tallinna siluett, kõrgrünkpilved, mis on foto ülaosas üle läinud ilmselt kõrgkihtpilvedeks, ja kihtpilved (auramisudu) pakaselise ilmaga avatud veepinna kohal – peen uduromantika.

-Publiku teine lemmikpilt. Positiivne pilv-maa-välk. Aigar Telling. Kuigi pilt on sünge ja võib-olla ei jäta paljudele kuigi head visuaalset muljet, on välgu tabamine päevasel, st valgel ajal fotole (mitte videokaadrile) haruldane sündmus. Lisaks on tegu selle suve tugevaima ja purustavaima piksega, mis tuiskas kõigest paari tunniga üle kogu Ida-Eesti.

-Publiku kolmas lemmik. Raikki Luik. Mõnes mõttes ei ole tegu pilvepildiga, sest jäädvustatud on väga ilusate ja selgete värvidega optiline nähtus – ebapäike ehk valepäike ehk päikesesapp. See on üks halo vormidest. Foto taustal mängib põhirolli ikkagi pilvemass (kiudpilved), mis koosneb jääkristallidest. Valgus paistab neile peale ja tekibki selline kena nähtus.