Hiljaaegu selgus nimelt, et ühe Londoni loodusajaloo muuseumis hoitud iidse merekrokodilli osaline skelett on enam kui sada aastat tagasi sootuks valesti klassifitseeritud. Fossiilid kaevati üles Cambridge`i krahvkonnas juba aastal 1909 ja toonased teadlased oma vanaaegsete meetodite ja töövahenditega eksisid. Tuleb ette.

Edinburghi ülikooli teadlased, kes ürgsed säilmed nüüd uuesti ette võtsid ja ta ümber klassifitseerisid, otsustasid sellele rockijumaluse järgi uue nime anda. Iidse mereeluka nimi on nüüd Lemmysuchus ehk "Lemmy krokodill" ning nagu selgub, oli see Lemmy enda sirgjoonelise ja elupõletava olemusega hästi kokku passivalt brutaalne monstrum. Lemmysuchus elas tänase Suurbritannia ja Prantsusmaa aladel olnud vetes 164 miljonit aastat tagasi ehk Kesk-Juura ajastikul.

Krokodill oli umbes kuue meetri pikkune ja ragistas eineks toonaseid merekilpkonni. Detailid sisalduvad teadlaste värskes teadusartiklis, mis ilmutati ajakirjas Zooloogical Journal ot the Linnean Society.

"Kuigi Lemmy lahkus meie seast 2015. aasta lõpus, on ilus mõelda, et ehk oleks ta tõstnud klaasikese Lemmysuchuse, ühe kõige jõledama kunagi meie planeedil elanud merelooma terviseks," ütles loodusajaloo muuseumi kuraator Lorna Steel pressiteates.

Ka meie rokisangarid on teadusobjektidele nime laenanud - alles hiljaaegu sai näiteks Raudmehe ehk Gunnar Grapsi järgi nime üks asteroid.