Võitjad selguvad 28. aprillil Estonia kontserdisaalis, kus jagatakse Tantsivaid Hunte ning kuulutatakse välja aasta loodusfotograaf. Tänavuse võidupildi autorile paneb Albion Reisid välja reisi Tansaaniasse koos Mati Kaaluga.

Mullu osales võistlusel 1400 fotograafi kokku 11 000 tööga. Võistlust toetavad Eesti Energia, Albion Reisid, Canon, Fotoluks, Overall, Kunda Nordic Tsement, Eesti Kultuurkapital ja KIK jpt.

Looduse Aasta Foto võistlust korraldatakse tänavu juba 14. korda. "Igal aastal on konkursist osavõtjatel võimalus oma tulemusi võrrelda ning kogenud meistrite töödest mõõtu võtta. Konkursiparemik etendub pidulikul lõpugalal ning hilisematel näitustel, on veebis avalikult vaadata ja avaldatakse Loodusfoto Aastaraamatutes. Aastast aastasse, konkursist konkursini on algajate, laste ja noorukite hulgast sirgunud erksalt loodust tunnetavaid inimesi, oma muljeid jäädvustada suutvaid meistreid ja kunstnikke. Kellele on see saanud elukutseks, kellele jäänud meelikütkestavaks hobiks. Protsess jätkub," ütleb žürii esimees Rein Maran.

Pakume siinkohal vaatamiseks galeriid eelmiste aastate parematest piltidest.