Jäämäe mõõtmed olid lahti murdumise ajal soliidsed: selle pikkus oli umbes 295 ja laius 27 kilomeetrit. B-15 pindala oli 11 000 ruutkilomeetrit ehk sama, mis Harjumaal ja Lääne- ning Ida-Virumaal kokku liidetuna.

18 aasta jooksul on jäämäe küljest murdunud pisemaid tükke, mis on enamasti ookeanis ära sulanud. Praegu on jäämäest järel veel vaid kaks tükki, mis on piisavalt suured (vähemalt pindalaga 20 ruutmeremiili), et neid USA riiklik jääkeskus on neid võimeline jälgima.

NASA astronaudid pildistasid 22. mail suuremat neist nimega B-15Z ja selgus, et see on nüüd vaid kümne meremiili pikkune ja viie meremiili laiune, lisaks on selle keskel märkimisväärne lõhe. Ehkki praegu saab seda veel jälgida, ütlevad liustikuteadlased, et B-15Z (ja sellega koos ka B-15) lõpp on lähedal.

Jäämäe teekond.
Jäämägi on aastate jooksul liikunud ümber umbes ühe kolmandiku Antarktise mandri, ent seejärel suunasid hoovused Antarktika poolsaare juures selle põhja. Selles piirkonnas, kuhu jäämägi tänaseks jõudnud on (umbes kolmsada kilomeetrit Lõuna-Georgia saarest), on neil kombeks väga kiiresti sulama hakata.