Suurim akvaarium seal on 30 meetrit pikk, kolm meetrit lai ja kolm meetrit kõrge, ning on ääreni vett täis, elama on sinna pandud enam kui 2000 kala, 200 astelraid ja 30 haid (kui nad just üksteist juba nahka pole pistnud). Väiksematesse klaaskastidesse pandi elama polaarrebased, jääkaru (tegemist on siiski hübriidiga, kelle üks vanem oli jääkaru, teine pruunkaru), morsk, valgevaal, jt.

Tänaseks on juba miljon inimest Hiinas andnud allkirju petitsioonile, mis nõuab selle akvaariumi sulgemist, kuna loomi hoitakse ebainimlikes tingimustes. Eriti on pahameelt tekitanud jääkaru kohtlemine seal, kes ei näe kunagi päikesevalgust, ei hinga kunagi värsket õhku, tal pole ühtki seltsilist peale klaasitaguse publiku, loom on juba pikemat aega olnud sügavas stressis ja viimasel ajal vaid lebanud tujutult põrandal.

Avalikkuse protest, mis ähvardab ka kliente eemale peletada, on ostukeskuse omanikud siiski tegutsema pannud. Pühapäeval korraldati nimelt Pizza-karule ärasaatmise tseremoonia, kuigi vabadusse ta ei pääse. Loom pannakse vaid klientide eest peitu ajaks, mil looma klaasist "puuri" ümber ehitatakse.

Ülejäänud akvaarium jääb avatuks ja on päris kindel, et kui karu hiljem sinna tagasi tuuakse, taastub ka avalikkuse protest selle vastu.