Ettevõte ütles, et kliente hakatakse hotelli vastu võtma 2022. aastast - korraga mahub jaama neli klienti ja kaks teenindajat. Puhkusepakettide hinnad algavad 9,5 miljonist USA dollarist, mille eest saab kosmoses viibida 12 päeva.

Magamine toimub spetsiaalsetes kapslites ning kosmoses viibijatel on võimalik päevas keskmiselt näha 16 päikesetõusu ja -loojangut. Orion Spani asutaja Frank Bunger ütles, et firma eesmärk on pikas perspektiivis luua lahendused, et kõik inimesed saaksid kosmosesse minna ning seal oma kommuune luua.

Aurora kosmosejaam põhineb Rahvusvahelisel Kosmosejaamal, kuid on sellest mitu korda väiksem. Silindrikujulise jaama pikkus saab olema 13 meetrit ning läbimõõt 4,2 meetrit. Tõenäoliselt saab jaamal olema modulaarne ehitus, et sinna hiljem vajaduse korral ruumi juurde tekitada. "Meie jaama ehitus meenutab väljaspool Maad kasvavat linna - see kasvab koos turu nõudlusega," ütles Bunger.

Kui soovid kosmosesse minna ning ka vajalik raha on olemas, saad juba praegu end ettevõtte kodulehel kosmosesse soovijate nimekirja panna. Selleks pead aga tasuma 80 000 dollari suuruse deposiidi.