Wikipedias on terve lehekülg kadunud lennukitest. Vaata siia

Amelia Earhart ja Lockheed Electra 10E

Kuulsaim kadumine on kahtlematult Amelia Earharti ja tema kaaslase Fred Noonani ümbermaailmareisi õnnetu lõpp 1937. aastast. Vaikse ookeani kohale jõudnud lennuk teisele kaldale ei jõudnudki ja tollaste sidevahendite algelisuse tõttu on võimatu täpselt öelda, kui kaugele ta välja jõudis.

Bermuda kolmnurk

Kogu mütoloogia Bermuda kolmnurga teemadel sai alguse 1945. aastal, kui õppelennul olnud viis torpeedopommitajat TBM Avenger jäid korraga kadunuks just Bermuda lähistel. Ka neid otsima läinud lennukitest üks "ujuvpaat" PBM Mariner jäi kadunuks. Kokku 27 kadunud meeskonnaliiget. 

Kadus Michigani järve

1950. aastal tabas USA-d selle aja hirmsaim lennukiõnnetus, kui Michigani järve kohal kadus DC4 kokku 36 inimesega pardal. Lennukit pole leitud.

Portugalist Madeirale

1958. aastal jäi kadunuks reisilennuk Aero-Topográfica PBM-5 kokku 36 inimesega pardal, kui piloot oli sunnitud merepinnale maanduma.

Reisilennuk Indoneesia kohal

1961. aastal jäi kadunuks reisilennuk Douglas C-47A-20-DK Indoneesia siselennul viie meeskonnaliikme ja 21 reisijaga.

107 sõdurit Vietnami ei jõudnud

1962. aastal Californiast startinud transpordilennuk Lockheed L-1049 Super Constellation, kandes lisaks 11-liikmelisele meeskonnale ka 93 USA ja kolme Lõuna-Vietnaki sõdurit, kadus ookeani kohal jäljetult.

Tuumapomm tappis lennukitäie inimesi?

1971. aastal kadus jäljetult Boeing EC-135N, mille pardal olnud 24 sõjaväelast ja tsiviilisikut jäi kadunuks lennul, mille käigus nad jälgisid Prantsuse tuumapommikatsetust.

Kadus džungli kohal?

Boliivias jäi 1974. aastal kadunuks sõjaväe transpordilennuk, mille pardal oli kolm meeskonnaliiget ja 21 reisijat. Lennukiks oli Douglas DC-4.

Kukkus Molo väina?

1995. aastal kadus Indoneesias siselennul olnud Twin Otter 300 kokku 14 inimesega. Seni leidmata.