Musk teatas 2014. aastal Crew Dragon projekti silmas pidades, et tulevased kosmosekapslid on taaskasutatavad, maanduvad maapinnal ning astronaudid saavad sealt kuiva jalaga välja astutud. Nüüd tuleb välja, et nendest tingimustest ei ole täidetud ükski - SpaceX-i kosmosekapsel laskuvad ookeanisse ning on seega meeskonna transportimiseks vaid ühekordselt kasutatav. Küll aga on kapsliga võimalik ka pärast ookeanisse laskumist jätkuvalt madalale Maa orbiidile kaupa viia.

Nüüd jääb taaskasutatavate kosmosekapslite idee juurde Boeing, teine ettevõte, mis lisaks SpaceX-ile on NASA poolt välja valitud astronaute kosmosesse viima. Boeing enda plaane ümber vaadanud ei ole ning nende hinnangul hakkavad kosmosekapslid maanduma kuival maal ning on taaskasutatavad kuni kümme korda.

Irooniline on see, et omal ajal kritiseeris Musk Boeingu kosmosekapslisüsteemi kui "iganenut", kuid nüüdse info põhjal võib öelda, et iganenud on hoopis SpaceX-i lahendused.

Tegemist on kõigest ühega mitmest probleemist, millega Musk hetkel tegelema peab, näiteks on mure Teslaga - ettevõtte aktsia on mitme protsendi võrra kukkunud ning lahkunud on mitmed juhtivtöötajad. Peale selle on Musk tunnistanud, et on isiklikult läbi põlemise äärel. Kasuks ei tule ka Muski vastuoluline käitumine - näiteks suitsetas mees eelmisel nädalal ühe taskuhäälingu otse-eetris kanepit ning sattus seetõttu ulatusliku kriitika alla.