Praegu kogub Genberg raha, et viia ellu oma suur unistus, saata täispuhutav, ennast ise lahti pakkiv maja Kuu pinnale, et sealset üksluist maastikku veidigi ilustada. Kui ta suudaks kuidagi kokku saada 15 miljonit dollarit, oleks idee juba teostatav, kuigi esialgu on ta loodetud rahast veel astronoomilistes kaugustes. Ja plaan oma projekt ellu viia 2015. aastal, on isegi sellise õhulossi jaoks veidi optimistlik.  Aga mees on endas kindel.

Idee järgi oleks tegemist tüüpilise rootsipärase suvemajaga - värvitud punaseks ja valgeks, kolm meetrit pika, kaks meetrit laia ja 2,5 meetrit kõrgega, kuhu mahuks ära ka inimene, kuigi esialgu pole teada mingeid plaane mehitatud Kuu lendudeks uuesti enne 2020. aastaid. Eriliselt väljatöötatud ja vastupidav kangas kataks ehitise süsinikust konstruktsiooni, ning gaasiga täispuhutav maja ajaks end ise püsti, vaid minuteid pärast maandumist Kuu peal. 

Genberg hakkas oma idee kallal töötama just 2003. aastal, kui Rootsi esimene ja seni ainus Kuu-satelliit teele oli saadetud, paraku pidi ta 2010. aastal aja maha võtma, sest suur finantskriis tegi rahastajate leidmise võimatuks. Kuid kuna seejärel panid projektile õla alla ka Rootsi juhtivad kosmoseinsenerid, on kavast juba 75 protsenti valmis, lisaks tuli appi USA tehnoloogiafirma Astrobotic, lubades selle maja konkreetselt ka raketiga oktoobris 2015. aastal Kuu peale saata.

15 miljonit dollarit on küll suur summa, ja praegu üritab Genberg seda kodanikualgatuslike annetustega kokku saada, esimese kogumisnädalaga on tal vaid veidi enam kui 4000 dollarit koos. Ehk nagu Genberg oma Månhuseti (ehk siis Kuumaja) leheküljel kuulutab, on Maalt Kuuni 384 000 kilomeetrit ja iga dollariga, mis talle annetatakse, saaks Kuumaja juba 25 meetrit Kuule lähemale. Sponsorite nimed kirjutataks ka Kuumaja siseseintele.

Muide Rootsi Kuu-satelliit SMART-1 läks 2003. aastal teele saadetuna maksma 110 miljonit eurot, ehk kui Rootsi riik tahaks, suudaks ta kahtlematult ka Genbergi projektile piisava summa leida. Eraannetajatel on veel 179 päeva aega.