Rakett viis seekord kosmosesse telekommunikatsioonisatelliidi SES-10, mis hakkab orbiidile jõudnuna tööle mais. Selle satelliidi ametiks saab olema Ladina-Ameerika maades telepildi edastamine.

Maailma esimene taaskasutatud orbitaalklassi kanderakett (täpsemalt taaskasutati selle esimest astet, mis on raketi kalleim osa ja moodustab 47 meetri pikkusena 70 meetri pikkusest raketist suurema jao), tõusis Floridast Kennedy kosmosekeskusest platvormilt 39A õhku meie aja järgi 31. märtsil kell 1.27 (Floridas oli kell 18.27 ja kuupäev veel eilne).

Natuke vähem kui kolme minuti pärast eraldus sellest teine aste koos satelliidiga. Need lendasid edasi oma sihtpunkti ehk satelliidi tulevase orbiidi poole ning esimene aste alustas laskumist Maale. Üheksa minutit ja 17 sekundit pärast starti edastas telepilt pärast pisukest katkestust juubeldavale publikule juba vaadet edukalt ühes tükis maandunud kanderaketist. Täpsemalt laskus see see Atlandi ookeanis oodanud spetsiaalsele pargasele, mille nimi on "Of Course I Still Love You."

Kanderakettide korduvkasutuse peamine mõte on kosmoselendude kulude kokkuhoid. Falcon 9 raketi hind on umbes 62 miljonit dollarit ja selle ühe reisi kütus maksab 200 000 dollarit. SpaceXi looja Elon Musk on ühekordseid kanderakette võrrelnud sellega, kui reisilennuk pärast iga lendu ära visataks. Musk võttis ka pärast tänaöist starti lühidalt sõna, öeldes, et raketi start ja Maale laskumine läksid ideaalselt ning tegu on imelise päevaga kogu kosmosetööstuse jaoks.