United Launch Alliance'i preemia on suurim ning ulatub 13,9 miljoni dollarini. Peamine osa rahast läheb ülimadalal temperatuuril töötava vedelkütuste reguleerimissüsteemi välja töötamiseks. Lisaks sellele on arenduses lahendus, mis võimaldab selliseid kütuseid rakendada pikaajaliste kosmosemissioonide käigus. Peale selle töötatakse välja süsteem, mis aitab aeglustada kuni 3500 kilogrammiseid orbitaalkiirusel langevaid kehasid ning valmistada neid ette maandumiseks.

Ka Blue Origin tegeleb ülimadalal temperatuuril kütustega - nende eesmärk on välja töötada samal energiaallikal põhinev tõukurite süsteem. Firma sai selleks 10 miljonit dollarit ning hakkab uut tehnoloogiat testima umbes 100 km kõrgusel, enda arendatud New Shepardi rakettidel. Lisaks sellele tegeleb firma kolme miljoni dollarilise projekti raames maandumissensorite välja arendamisega.

Astrobotic Technology tegevusvaldkond on samuti seotud sensoritega: firmal on kavas luua maandumispaika hinnata suutev navigatsioonisüsteem - maanduv sõiduk suudaks iseseisvalt hinnata, missugused takistused ja võimalused maandumispiirkonnas on ning suudaks ise vastavalt sellele kõige parema maandumispaiga valida. Sarnane süsteem on kasutusel NASA 2020. aasta marsikulguri raketil, kuid uus lahendus saab tõenäoliselt olema praegusest arukam ja parem.

Teiste NASA poolt rahastatud projektide kohta saad täpsemalt lugeda SIIT.