Maa ega ka ühegi teise planeedi atmosfääris sellist ilmastikunähtust ei ole tuvastatud. Kuid Saturni põhjapoolkeral, 78 põhjalaiusest ülevalpool on püsiv kuusnurkse kujuga hiigeltorm, ehk heksagon, mis teeb täisringi iga 10 tunni 39 minuti ja 24 sekundiga. Kuid ta ei muuda eriti oma laiuskraade.

Lõunanaba ümber sellist asja ei ole. Seal on olemas vaid väiksem pööris - vortex, ja oma vortex leidub ka põhjanabal heksagoni sees. Suurim pööris on 3500-kilomeetrise läbimõõduga, väiksemaid pööriseid võib näha aga nagu hipodroomil ringi kihutamas.

Esimesena nägi Saturni põhjapoolkera heksagoni Voyageri-tiim aastail 1981-1982, ja alates 2006. aastast on Cassini kaameratega võidud seda ilmastikunähtust ka lähemalt uurida. NASA ootab ka, et enne 2017. aastat paraneb valgustatus Saturni põhjapoolkera kohal veelgi, ehk neil on mida uurida, teatas Scott Edgington NASA JPL-laboris Pasadenas.

Tuuleiilide kiirus selles heksagonis on umbes 322 km/h, ehk 89 m/s, seega Maal on ka tugevamaid tuuli nähtud. Kuid kui Maa peal orkaan kestab maksimaalselt nädala, siis Saturni heksagon on kestnud 32 aastat ja palju kauemgi veel. Põhjuseks ilmselt see, et kui Maa peal mõjutab ilmastikku all olev maismaa, siis Saturnil kui hiiglaslikul gaasikeral sellist asja ei ole.