Kui esimesed inimesed Marsile lähevad, võivad nad seda teha lendava taldrikuga. Nii loodab USA Riiklik Aeronautika ja Kosmose Administratsioon NASA, mis testib UFO-sarnast sõidukit Low-Density Supersonic Decelerator (LDSD ehk madala tihedusega ülehelikiirusel pidurdaja), vahendab ajakiri Imeline Teadus.

Sõiduk saadetakse Hawaiilt õhku hiiglasliku heeliumiõhupalliga, misjärel käivitub rakettmootor ja kannab sõidukit edasi.

Katselennud ulatuvad stratosfäärini, kus õhurõhk vastab ligikaudu rõhule Marsi atmosfääris. Plaani järgi peab sõiduk Marsile viima kolm tonni varustust ja inimesi.

Marsi edasiseks uurimiseks on vaja, et NASA saab planeedi pinnale saata raskeid, kuid õrnu objekte. Sõiduk läbib 55 miljoni kilomeetri pikkuse reisi Marsile kiirusega kuni 4 Machi.

Marsile lähenemisel avaneb kosmosekapsli ümber otsekui täispuhutav päästerõngas. Sel moel suureneb sõiduki täispindala ja seega ka õhutakistus ning kapsli kiirus väheneb. Maandumine toimub hiiglasliku langevarju abil, mis tagab sõidukile sujuva jõudmise Marsi pinnale.