Dragoni saabumine tähendab ka ühe suurema eksperimendi algust, sest jaama toimetati esimene täispuhutav kosmosemoodul, Bigelow ehitatud BEAM, mis samuti tuleb ühe pordi külge ühendada, et selle ruumi kasutatavust edaspidi kontrollima hakata.

Aga samal ajal oli kosmosejaama küljes veel teise USA erafirma Orbitali Cygnus-kosmoselaev, kaks Vene kaubaalust ja kaks Vene meeskonnamoodulit. Inimesi on jaamas siiski tavapäraselt kuus korraga - praegu kolm venelast, kaks ameeriklast ja üks prantslane.

Viimati nähti võrreldavat olukorda 2011. aastal, kui USA kosmosesüstik Discovery kosmosejaama viimati külastas. Siis oli jaama külge ühendatud ESA transpordilaev ATV-2, jaapanlaste transpordilaev HTV-2, Vene transpordilaev Progress M-09M, kaks Sojuz-moodulit ja kosmosessüstik.

https://space.stackexchange.com

Kosmosejaama Vene-poolel on neli dokkimisporti, mille küljes on tavaliselt kaks Sojuz-moodulit, ühega on meeskonda jaama juurde toodud, teine on tagavaraks, kui kriisiolukorras jaam hüljata tuleks.

USA sektsioonis on kolm porti, neist üks ühendab seda just Vene sektsiooniga, ehk on alaliselt kasutusel. Niisiis, rohkem kui kuut alust jaama külge korraga ühendada ei saagi. Bigelow täispuhutava mooduli paigaldamiseni jõutakse alles mais, ja sellega võetakse kaheks aastaks alaliselt kasutusele ka teine USA poole kolmest pordist.