2015. aastal tahavad nad Maa orbiidile saata väikese teleskoobi, et sobivaid asteroide avastada. Kui nad 29. mail rahakogumise välja kuulutasid, tahtsid nad kokku saada miljon dollarit, aga said poolteist korda rohkekm, sealhulgas ka saja tuhande dollarilise rahasüsti ärimees Richard Bransonilt.

Arkyd-100 tüüpi kosmoseteleskoop, mille nad kavatsevad orbiidile saata, peaks aitama leida asteroide, mis sobiks "maavarade" kaevandamiseks, et edaspidi juba roboteid nende juurde saata ja loodetavasti ka kaevandama asuda.

Selleks, et tavainimestel oleks huvi annetada raha sellele teleskoobile, pakuti ka võimalust, et teleskoop võtab kaasa fotod inimestest ("selfies", ehk siis autoportreed), mida siis saab teist korda üle pildistada juba all oleva Maakera taustal. Nii võiks iga annetaja saada foto iseendast orbiidil. Ja annetajaid tuligi kokku 17 614.

Juba 2014 tahetakse üles saata kolmekordse cubesati mõõtu satelliit Arkyd-3, et sellele järgneks juba Arkyd-100 teleskoobi start. Kaugemas tulevikus tahetakse aga välja töötada pisikesi kosmoseroboteid, mis suudaks maanduda asteroidil, ja kaevandada seal vett, väärismetalle ja muid ressursse, kasutamata samas rohkem kütust kui mõni tavaline Kuule saadetud kosmoseaparaat. Selle roboti väljatöötamine on küll seni pisut takerdunud.