MMi võitis Ukraina, hõbedale tuli Valgevene ja pronksile Leedu.

Kasutades ära eelmise päeva kogemust ja sarnast ilma õnnestus mõlemal meie paadil tulemust parandada, ütleb Eesti koondise liige Martin Meier. Teisel päeval oli esimesel paadil 4 haugi ja 4 ahvenat, teine paat aga sai 7 haugi. Selle tulemusena olime teise päeva tulemusega 5. kohal.

Päeva parim meie paat oli individuaalse tulemusega 12. ja teine 18. kohal paatide arvestuses. Kahe päeva tulemuste põhjal tuli seega 8. koht riikide konkurentsis. Individuaalselt olid paadid kahe päeva tulemustelt 13. ja 19.

Kui asi kokku võtta ja vaadata varasemaid tulemusi, siis on see kindlasti parim saavutus tulemus võõral maal ja veekogul läbi aegade. Selja taha jäi palju varasemaid maailmameistreid. Suurriikidest kaotasid meile Prantsusmaa, Iirimaa, Poola, Venemaa, Inglismaa ja Saksamaa. Kokkuvõtlikult oleme saavutanud taseme, kus meie püügioskus on maailma tasemel. Samuti on meil väga korralik meeskonnatöö, kuna hea koha saavutamiseks peavad mõlemad paadid püüdma sarnase tulemuse. Seda ka õnnestus teha tänu kapteni tööle kaldalt, kes jooksvalt juhendas ja aitas. Meeskondade koostöö toimis laitmatult ning kogu info toimuvast jõudis ilusti püüdjateni. Ainukese asjana jääb puudu veel eeltööst veekogu tundmisel eelneva kodutöö põhjal.

Tänud neile kes õla alla panid: Vobla, Alter, ajakiri Kalale!, Saku Õlletehas, Volžanka, Bike-Boatworld, Oliseeds ja Rapala.