Molotovi-Ribbentropi Pakti Avalikustamise Eesti Grupp (MRP-AEG) oli Eestis tegutsenud avalik poliitiline survegrupp. See asutati 15. augustil 1987 ja tegutses augustini 1988.

Just see organisatsioon korraldaski Hirvepargi meeleavaldused 23. augustil 1987 ning ka samal päeval aasta hiljem. Lisaks toimus veel terve rida miitinguid vahepeal: 2. ja 24. veebruaril, 25. märtsil, 1. mail ja 14. juunil 1988.

Grupi asutasid seitse liiget - Lagle Parek, Tiit Madisson, Heiki Ahonen, Jüri Mikk, Mati Kiirend, Eve Pärnaste ja Jan Kõrb. Enamus neist olid olnud poliitvangid, kuid kõik olid tuntud ka kui poliitaktivistid. Hiljem liitusid grupiga Kalju Mätlik, Endel Ratas, Erik Udam ja Viktor Niitsoo, kes olid samuti erinevatel aegadel poliitvangid olid olnud. Auliikmetena olid nimekirjas ka Enn Tarto ning Mart Niklus, kes demonstratsiooni ajal trellide taga viibisid.

Meeleavaldusel nõuti, nagu nimigi ütleb, Molotovi-Ribbentropi pakti avalikustamist. Esialgu pidi sündmus toimuma Raekoja platsil, kuid see luba võeti korraldajatelt ära, mistõttu koliti spontaanselt lähedalasuvasse Hirveparki. Peeti sütitavaid kõnesid ning üllatuslikult mõjus rahumeelne lõpp üritusele, mis vast ainult tänu perestroika tuultele niivõrd väikese sekkumisega toimuda võis.

Hirvepargi miitingust 1987. aastal võttis osa kirju seltskond, kellest suur osa on Eestis veel tänapäevalgi aktiivsed.