Üks esimene riigipea, kes taasiseseisvunud Eestisse visiidile sõitis, oli Rootsi kuningas Carl Gustav koos abikaasa Sylviaga 22.–24. aprillil 1992. Kuninglik visiit vähem kui aasta pärast Eesti iseseisvuse taastamist tekitas toona suurt elevust.

Kuningapaar külastas Tallinna ka 2002. aastal eravisiidil (alumisel pildil).

10. septembril 1993 külastas Eestit paavst Johannes Paulus II. Ta on siiani ainus Rooma paavst, kes Eestis käinud, tõenäoliselt parandab selle vea tuleval sügisel paavst Franciscus.

Johannes Paulus II saabus Tallinnasse lennukiga Riiast ja viibis Eestis kokku 10 tundi. Visiidi käigus kohtus paavst Eesti presidendi Lennart Meriga, peaminister Mart Laariga, valitsuseliikmetega ja diplomaatidega. Linnas liikus ta ringi eriti turvatud autos.

Hillary CLinton on Eestis käinud lausa kolm korda, esimest korda USA esimese leedina juba juulis 1996 (pildil). Hiljem on ta siin olnud USA senaatorite delegatsiooni koosseisus augustis 2004 ning NATO liikmesriikide välisministrite kohtumise raames aprillis 2010.

Hillary Clinton, Lennart Meri

1998. aasta augustis esines Eestis esimese tõelise välismaa rokkbändina The Rolling Stones, mis tõi lauluväljakule ligi 40 000 inimest.

Suurbritannia kuninganna Elizabeth II ja prints Philip käisid Eestis oktoobris 2006 ning külastasid president Toomas Hendrik Ilvesega koos hea meelega ka rahvast Raekoja platsil.

Esimese USA presidendina külastas ametlikult Eestit George W. Bush, kelle visiit leidis aset 2006. aasta 27.-28. novembril.

Popiikoon Madonna andis lauluväljakul kontserdi augustis 2009. Teda käis kuulamas väidetavalt umbes 70 000 inimest.

Teinegi USA president, Barack Obama, külastas Eestit septembris 2014.

Ja lõpuks: mullu Eesti EL-i eesistumise ajal toimunud digitippkohtumisel väisasid Tallinna kõik Euroopa Liidu riigijuhid. Enim tekitasid elevust Saksamaa liidukantsler Angela Merkel ja Prantsusmaa president Emmanuel Macron.