TTÜ e-Sport toob 20.-21. augustil kõikide espordisõpradeni Eestis omanäolise võrgupeo- TTÜ e-Sport Summer 2016- otse kaubanduskeskuses kõigi silme all. Mustamäe keskuses asuvad mõõtu võtma kaks Eesti, üks Läti ning üks Leedu võistkond, kes on saavutanud internetis toimunud eelringides parimad tulemused, mis andis võimaluse osaleda suurejoonelises finaalmängus.

Ligi 2500€ suuruse auhinnafondi nimel asuvad heitlema Pro Era (Eesti), DICKHOUSE (Eesti), Menace (Soome) ja eXanimo (Läti), kes suutsid eelringides elimineerida kõik teised konkurendid.
Lisaks suurepärasel tasemel esportlaste kohapealse võistlemise jälgimisele on võimalik tutvuda sündmuse toetajate väljapanekutega ning nii mõnelgi pool ise käsi külge panna. Kohapeal on konsoolimängud FIFA, Mortal Kombat ja Rocket League fännidele. Oma tegevus toob keskusesse Eestis omanäoline Exit Room. Ennast ja oma tegemisi tulevad tutvustama mänguarendajad Overstep nimelisest arendusjärgus olevast mängust. Red Bull näitab oma tüdrukutega Mind Gamersi keskkonda ning koomikspood SNIKT tuleb välja oma tootevalikuga. Tegevust jagub igas vanuses inimestele üle terve Mustamäe keskuse.

Sündmusele ning espordi arengule Eestis on pannud õla alla järgmised ettevõtted: Mustamäe keskus, Arvutitark, TP-LINK, Euronics, MSI, FIFAA, Event Media OÜ, TTÜ Filmiklubi, Thorgate, Tallinna Tehnikaülikool, Progames, EXIT room, FACEIT, AULA, Pop Sport, SNIKT, Red Bull.

Esimesena asuvad võistlustulle DICKHOUSE (Eesti) ja Menace (Soome). Otseülekande link:

Ajakava:

Laupäev, 20. august

11:00 Avamine; konsoolid avatud
12:00 Mäng 1 (BO1)
13:30 Mäng 2 (BO1)
15:00 UPPER FINAAL (BO3)
18:00 LOWER ESIMENE (BO1)
19:30 LOWER FINAAL (BO3)
~22:00 päeva lõpp

Pühapäev, 21. August

Avamine 12:00
12:00 Mängijad arvutisse
13:30 Finaal (BO5)