Poole ööpäeva jooksul mängivad külalised erinevaid arvuti- ja konsoolimänge – valikus on muuhulgas Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive, Just Dance ja selle aasta mais ilmunud Overwatch. Üles astub ka Eesti tuntuim nais-striimija Carmen “Ms. Chaos” Peussa.

Ülekande jooksul saavad vaatajad osa võtta turniiridest ning kaasa rääkida ülekandeprogrammi kujundamisel. Kõikide jälgijate ja annetajate vahel läheb loosi mitmeid põnevaid auhindu.

Mängustriimile saab kaasa elada ka Delfi vahendusel, amuuri leoparde on võimalik toetada PayPali ja pangaülekande kaudu.

PayPali kaudu saab toetusi jagada SIIN.
Pangaülekandega ootab MTÜ PlayFair annetusi siin:
MTÜ PLAYFAIR
EE172200221062365119

Kogu annetustega kogutud tulu läheb Tallinna Loomaaia nimel läbi SA Lutreola Londoni loomaaia juures tegutsevale amuuri leopardi ja amuuri tiigri kaitseorganisatsioonile ALTA (Amur Leopard and Tiger Alliance). SA Lutreola aitab kaasa loodusliku mitmekesisuse säilimisele ja kaitsmisele nii looduslikes kui tehislikes oludes. ALTA toetab saadud annetustega võitlemist salaküttimise ja metsatulekahjudega, toetab metsloomade ravi, loodushariduse andmist ja palju muud. Londoni loomaaed koordineerib rahvusvahelist amuuri leopardi ja amuuri tiigri liigikaitseprojekti.

Tallinna loomaaias elavad praegu 12-aastane Darla ja 2-aastased Muusi ja Alexei. Amuuri leopardi on väljasuremise äärele viinud salaküttimine ning sobivate elupaikade oluline vähenemine. Praegu elab loomaaedades amuuri leoparde veidi üle 200, looduses aga vaid umbes poolsada. Üle maailma tehakse ettevalmistusi, et viia loomaaias sündinud amuuri leoparde tagasi vabasse loodusesse.

Otseülekandele on õla alla pannud Steelseries, Arvutitark, Progames, Olybet ja Red Bull. Ka Sina saad aidata kaasa selle kauni kaslase püsimajäämisele!