„WASD Sportsi organisatsioonina oleme väga uhked oma mängijate ja nende hiljutiste saavutuste üle. 2017. aastal võitis meeskond Cevo Main Season 13 turniiri. Mainimata ei saa ka jätta osalemist erinevatel rahvusvahelistel üritustel nagu King of Baltics ja Minskis toimunud FCDB Cup. Copenhagen Games saab olema meie suurim siiani mängitud turniir ja usume, et see saab olema väga hea kogemus kogu meie tiimile,“ ütleb tegevjuht Andrei Trefov.

WASD Sports on ainuke Balti riike esindav meeskond, kes osaleb Copenhagen Gamesil. Nad alustavad teekonda Bella Centeris toimuvale üritusele 27. märtsil, et võistelda tiitli nimel.

Kopenhaagenis saab olema tugev konkurents. Kvalifikatsioonimängudes kohtutakse Ameerika Ühendriikide meeskonnaga Rouge ning eliidis mängivate Euroopa segatiimidest koosnevate Imperiali ja Sprouts esportsiga. Eelnimetatud on vaid kvalifikatsioonidest osavõtvad meeskonnad, edasi tuleb mõõtu võtta mängudele kutse saanud nelja tiimiga: Heroic, Kinguin, North ja Quantum Bellator Fire, kes saavad olema tõelised väljakutsed.

„Oleme väga elevil, et saame võistelda Copenhagen Gamesil ja loodame teha häid tulemusi ning näha, millisel tasemele oma tiimiga oleme. Sinna on kokku tulnud palju häid võistkondi, nii et võistlus saab olema äärmiselt tugev,” ütleb meeskonna kapten Mario „Gaborik“ Piirisaar.

Kopenhaagenis on WASD Sports esindatud järgmise meeskonnaga:

• Mihkel “sperr” Alamaa
• Mario “Gaborik” Piirisaar
• Kevin “ViztA” Kolomainen
• Hans “bitchiR” Tint
• Rainer “dodz” Trossek

Võid jälgida WASD Sportsi teekonda Twitteris ja Facebookis.