Enamustel meist on olnud või on siiamaani mikrolainahi kodus olemas. Paljud siiski ei tea täpselt mismoodi antud riistapuu üldse töötab — nimelt kasutab ahi toiduainete ja toidu kuumendamiseks mikrolainelise vahelduvelektrivälja abi. Toiduainetes olevate vee molekulide positiivsed ja negatiivsed pooled pannakse mikrolainete abil liikuma ligi 2.5 miljardit korda sekundis, mis omakorda tekitavad hõõrdumisel soojuse eraldumise. Antud soojendamise plussiks on see, et mikrolaineahjus kasutatavad sagedused suudavad läbida klaasi, portselani, kartongi ja muid anorgaanilisi aineid takistamatult. Metallpindadelt nad siiski peegelduvad ja muudavad mikrolaineahju ohutuks tema kasutajatele.

Tulles tagasi Whirlpooli mirkolaineahju juurde, siis ei erine temagi eelkirjeldatust. Siiski on ajaga kasutusse võetud lisafunktsioone, millega suudetakse toitu veelgi paremini ja kiiremini soojendada või valmistada.

Kasutusel olev 6th Sense tehnoloogia kontrollib pidevalt küpsetusprotsessi ja kohandab aega ning võimsust parimate tulemuste saavutamiseks. Kvartsgrilli efektiivsus on traditsiooniliste infrapunagrillidega võrreldes 3 korda suurem, mis tähendab, et grillida suudetakse väiksema energia- ja ajakuluga. Kui kasutada lisaks veel spetsiaalselt krõbestamise taldrikut Crisp, suudab 3D-mikrolainete süsteemi abil toit krõbedaks saada vaid loetud minutitega.

Lisaks on olemas sulatuse funktsioon, mis suudab kiirelt ning ühtlaselt sulatada. Piisab vaid toidu tüübi ja kaalu seadistamist ning käivitusnupu vajutamisest. Spetsiaalse aurutamisnõu kasutamisega on võimalik valmistada tervislikke köögivilju ning kala.

Soovitame Whirlpooli mikrolaineahju inimesele, kellel on tähtis kiirus ning mugavus! Täpsemat spetsifikatsiooni ja Elementro pakkumist antud tootele vaata SIIT

Jaga
Kommentaarid