Sony võib nimetada kõikide kallite 4K televiisorite vanaisaks. Nad valmistavad vägagi kvaliteetseid ja hinnatuid televiisoreid, mille hind pole sugugi odavate killast. Siiski on uus 2015. aasta Vizio M-seeria suutnud tarbijaid üllatada — hinna poolest on M-seeria telerid konkurentidega võrreldes tunduvalt soodsamad. Tekib kohe küsimus, et kust selline hinnavõit? Kindlasti on teleri pilt või kvaliteet kannatada saanud. Ei! Vastupidi, Sony teler suudab paremini ja kvaliteetsemat pilti edastada kui enamus teiste tootjate omad!

Siiski — kus on konks?

Konks on igasugustes vidinates, mida tegelikult televiisori vaatamisel vaja pole. Nimelt ei ole Sony M-seeria telerid nõgusad, samuti ei ole neil Smart TV-d või mõnda muud nutikat kasutajatuge. Puudub ka 3D tugi. Lisaks ei ole võimalik puldiga rääkides midagi televiisorist otsida või mõnes portaalis surfata. Ja kui mõni neist omadustest on sinu jaoks tähtis, siis pole see televiisor sinu jaoks.

Muus osas on Sony Vizio M-seeria telerid ideaalsed! Kasutusel on „local dimming“ ehk lokaalne dimmerdamise tehnoloogia, mis suudab selektiivselt muuta kas tumedamaks või heledamaks sõltumatuid kohtasid ekraanil. Teistel konkurentidel antud funktsioon puudub ning sama dimmerdamine toimub üle ekraani.

M-seeria koosneb kaheksast erinevast suurusest, alustades 43-tollisest kuni päris suure 80-tolliseni välja, pilti kuvatakse 60 või 120 Hz-ga (olenevalt seadmest).

Kokkuvõtlikult võib õelda, et tegemist on sõna otseses mõttes televiisoriga. Küljest on ära võetud igasugused ebavajalikud vidinad ning tulemus on suurepärane! Elementro soovitab!

Seniks kuni Sony Vizio M-seeria Eestisse jõuab, vaata Elementro poolt pakutavaid telereid SIIT.

Jaga
Kommentaarid