Välimus
Kuigi uue HTC 10 puhul on kasutusele võetud täiesti uus disainisuund, siis peale vaadates tunneb ära ühiseid jooni eelnevatest lipulaevadest. Võiks õelda, et korpuse esipool on saanud oma jooned HTC A9-lt ning tagumine osa teada-tuntud HTC M9-lt. Elementro meelest on see väga hea koolsus ning kiidame selle heaks!

HTC on järginud läbi aastate “metallist korpus“ stiili ning uus HTC 10 ei ole ka erand. Tagakorpus on kergelt kaares ning tänu sellele püsib ka telefon käes väga mugavalt. Tegemist on telefoniga, mille kvaliteeti on pelgalt tunda juba käes hoides!

Pöörates telefoni teistpidi, vaatab meile vastu üks kõige minimalistliku lähenemisega esipaneel. Nimelt ei ole seal ühtegi logo ning puuduvad ka füüsiliselt liikuvad nupud. Android telefonidelt tuttav „kodu“ nupu tekstuur on olemas, kuid tegemist on tegelikult puutplaadiga!
Telefonil on 5.2-tolline ekraan!

Sisu
Eelmainitud 5.2-tollise ekraan suudab kuvada 2560 x 1440 pikslit ehk Quad HD resolutsiooni. Protsessoriks on 4-tuumaline Snapdragon 820 (4x 2.2Ghz) ning RAM-i on mahutatud seadmesse 4GB. Need näitajad ei hiilga võrreldes konkurentide lipulaevadega ning on suhteliselt samal tasemel.
Üks koht, kus eristub HTC 10 konkurentidest peakõrguselt, on audio. Nimelt on HTC oma lipulaeva puhul kaotanud stereo kõlarid (kasutati HTC M9-s), kuid mitte BoomSoundi. Nad on seda muutnud paremaks — nimelt on telefoni alumises osas bassikõlar ning telefoni ülaosas tweeter. Lisaks on mõlemal kõlaril oma võimendi! Just, lugesite õigesti. Tegemist ei ole küll bluetooth kõlarite tasemele pürgiva kvaliteediga, kuid võrreldes konkurentidega on seda heli tunduvalt rohkem.
Vaata lähemalt HTC 10 sptsifikatsioone ning Elementro superpakkumist SIIT.

Jaga
Kommentaarid