Kohvimasinate populaarsus on viimasel ajal hüppeliselt tõusnud. Selle peamiseks põhjuseks on soodsad hinnad ning kvaliteetsed ja kompaktsed masinad. Siemensi taskukohane kohvimasin on just täpselt üks selline näide.

Antud kohvimasinaga on võimalik valmistada ühe nupuvajutusega espressot, cappoccinot, musta kohvi, latte macchiatot ning teisi keerulise või vähem keerulise nimega jooke. Lisaks saab eraldi muuta piimavahustusastet, valmistada kuuma piima ning ka kuuma vett.

Tänu erilisele veesoojendussüsteemile on ka esimene hommikune tass täiusliku temperatuuriga. See on eriti tähtis kohviubade puhul, kus ei tohi temperatuur olla liiga kõrge ega liiga madal — temperatuuri kõikumise tõttu võib kohv tulla liiga lahja, lõhnatu või kõrbenud maitsega. Õnneks Siemensi kohvimasina puhul seda probleemi pole.

Kohvimasin on seadistatud automaatseks katlakivieemalduseks ja piimasüsteemi puhastamiseks. Vajadusel on võimalik piimatorude juppe masina küljest lahti võtta ning eraldi kraani all ära puhastada. See on äärmiselt tähtis, et säilitada kohvi kvaliteet.

Lisaks on kasutusel automaatne väljalülitus, keraamiline kohviveski, 1,7 liitrine veepaak, 300 grammine kohviubade mahuti ning reguleeritav kohvitila.

Soovitame masinat, et Su hommikud muutuks veelgi nauditavamaks! Täpsemat spetsifikatsiooni ja Elementro pakkumist antud tootele vaata SIIT.

Jaga
Kommentaarid