UE48J6300 pole ka selles osas erand ning pigem võiks antud telerit käsitleda kui seda kõige magusamat kirssi tordil. Elementro teebki ülevaate, miks just antud teler kõige parem neist on!

Ta ei ole suur. 48-tolline televiisori diagonaal on paljude meelest just see õige ja ideaalne suurus. Tänu oma mõõtudele ei venitata teleri 1080p ehk Full HD resolutsiooni liiga laiali ning kuvatav pilt säilitab oma detailide täpsuse. Võrreldes suurte teleritega on tegemist kompaktse lahendusega, mis ei domineeri elutoas kuid suudab samaväärset vaatajaelamust pakkuda.

Ilus disain. Tegemist on just selle teleriga, mis jääb teiste seast esimesena silma. Üheks põhjuseks on nõgus ekraan. Miks ta nõgus on? „Me ei tea“ on aus vastus. Tootjad ise on välja toonud, et tegemist on silmadele ergonoomiliselt õige lähenemisega ning tänu sellele suudab vaataja kuvatavat pilti lihtsamalt ja paremini tajuda. Võta nüüd näpust, kas tegemist on meisterliku turundusega või tõepõhja omava avaldusega, kuid seda peab tunnistama, et hea on seda ekraani vaadata küll.

Uus kasutajaliides. Kadunud on kohmakas ja ajale jalgu jäänud lahendus! Samsung-i uus ja nutikas kasutajaliides on võrreldes vana Smart Hub-ga kui midagi tulevikust — ilus, kiire ning võimalustest pakatav.

Piltilus. Siinkohal on kasutatud OLED asemel LCD lahendust. Kui OLED on hetke tehnikalahenduste tipp, siis peab tunnistama, et Samsungi LCD ekraanid ei jää põrmugi tahapoole. Toonid on erksad, tekstuur joonistub ilusti välja ning pildi kvaliteet on rohkem kui eeskujulik.

Samsung on suutnud kõik detailid antud teleri juures peaaegu perfektseks muuta. Ainuke koht kritiseerimiseks on televiisori jalg. Nimelt kipub ekraan selle peal liigselt kõikuma. Samas, kui tihti me ikka müksame või riivame oma telerit?

Uuri lähemalt spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist antud telerile SIIT.

Jaga
Kommentaarid