Nagu eelnevalt oleme maininud, toimub nutitelefonide valdkonnas meeletu võitlus ning kõik tahavad esirinnas olla. Tänu sellele tuli Samsung veebruaris toimunud pressikonverentsil välja täiesti uute Galaxy versioonidega. Vaatamegi, mida uut on pakkuda Samsungi lipulaeval.

Kui puudub võimalus kõrvuti panna S6 Edge ja S7 Edge siis ilmselt arvatakse, et suurt midagi polegi muutunud. Tegelikult on väike vahe siiski olemas — nimelt on uus lipulaev suurem kui eelmine. Kui S6 Edge kasutab 5.1-tollist ekraan, siis uue S7 Edge puhul on seda suurendatud 5.5 tolli peale ning kasutatakse AMOLED tehnoloogiat. Resolutisoon on jäänud samaks — kasutusel on kaks QHD ekraani (peaekraan ning kumeruses olev ekraan). Käes tundub uus S7 Edge palju kindlamana, kuna erinevalt S6 mudelist on ka tagumine korpus tehtud kumerate äärtega. Üks põhilisi erinevuseks on uue mudeli tolmu- ja veekindlus. Nimelt võib uue S7 Edge-ga olla kuni 1.5 meetri sügavusel 30 minutit. Lisaks on võimalik suurendada mälu microSD abil 200GB võrra, seda eelkäija ei võimaldanud.

Kaamera tehnoloogia on jäänud samaks, kuid veidi on parandatud pildi kvaliteeti. See on saavutatud tänu „dual-pixel“ tehnoloogiale. Lisaks on kaamera objektiiv seekord samal tasemel korpusega.

Jõudluse poolel on Samsung teatanud, et võrreldes eelmise versiooniga on Galaxy S7 Edge puhul kasutusel 30% kiirem CPU ja GPU. Aku mahtu on suurendatud ning tänu tarkvara uuendustele oskab telefon seda mõistlikumalt ära kasutada (tuletame meelde, et uuel versioonil on suurem ekraan, mis tarbib rohkem energiat). Tulemuseks on aku pikem vastupidamine.

Kokkuvõtlikult võib õelda, et S7 Edge puhul on tegemist peamiselt kerge lihvi saanud Edge S6-ga. Parandatud on kõik eelmise versiooni „vead“, mille puhul oli kõige rohkem kriitikat! Vaata Elementro mõlema telefoni spetsifikatsioone ning pakkumist lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid