Multicookerite esimene katse turule tulla oli 1920. Inglismaal, eesmärgiga hoida kokku gaasi. Teine suurem multicookerite laine sai alguse 1950. Jaapanis, kui lihtsale riisiaurutajale lisati uusi funktsioone, et valmistada lihtsalt teisi teraviljasaaduseid ning suppe. Euroopa turul ei ole multricookerid väga populaarsed olnud, pigem on kasutusel olnud eraldi seadmed- veekeetja, kiirkeetja, röster, aurutid, mikrolaineahi jne.

Philips Viva Collection Multicookeril on kasutusel soojendussüsteem, mis koosneb peal olevast ja ümbritsevast küttekehast ning põhjas olevast põhiküttekehast; see 3D soojendussüsteem tagab ühtlase soojendamise, tõhusama soojana hoidmise ja paremad küpsetustulemused.

Multicookeri üheks suurimaks eeliseks on toiteväärtuse hoidmine maksimaalsel tasemel. See tähendab, et küpsetamisel kasutatakse minimaalselt õli (kui üldse), puudub risk üleküpsetamisele ning mis peamine, küpsetamine toimub suletud keskkonnas mille puhul toit säilitab kõik toitained, vitamiinid ning mineraalid.

Lisaks on võimalik kasutada taimerit. Paned roa multicookerisse, valid režiimi, lisad viite ning vajutad „Start“ nuppu. See funktsioon on eriti kasulik inimestele, kellele ei meeldi hommiku süüa teha. Õhtu lisad vajalikud koostisosad masinasse ning hommikul ärgates on puder valmis. Seade hoiab toitu sooja ja värskena 24 tundi — kuna tegemist on kinnise keskonnaga, ei muutu toit kuivaks.

Muuda oma köögielu lihtsaks! Vaata lähemalt spetsifikatsioone ning leia Elementro pakkumine antud Pühilips Viva Collection Multicooker-le SIIT

Jaga
Kommentaarid