Philipsi uuel Powerpro Experti puhul lubatakse vaipkattelt kuni 40% rohkem tolmu imeda, võrreldes teiste enimmüüdavate tolmuimejatega. See on saavutatud tänu uuele PowerCyclone 6 ja TriActiveMax otsiku tehnoloogiale.

PowerCyclone 6 tehnoloogia puhul on järgitud erilise täpsusega õhutakistust ning aerodünaamilisust. Sissevooluava ja õhukanal on ehitatud nõnda, et sealt läbiv õhk koos tolmuga liiguks võimalikult kiirelt ning takistustevabalt tolmukambrisse. Tolmukamber omakorda on varustatud välislabadega, mulle tulemusena filtreeritakse koheselt sisseimetud õhust tolm ning see talletatakse tolmukambri põhja.

Uus kolm-ühes TriActiveMaxi otsik suudab tagada maksimaalse tolukogumise tänu oma spetsiaalsele disainile. Tänu oma erilisele tallale suudab ta avada vaiba kiude vahelised alad ning imeda endasse sügaval vaiba sees oleva tolmu. Suurem sodi imetakse tolmuimejasse spetsiaalselt otsiku esiotsa jäätud suurem ava kaudu. Samuti on külgedel harjad, mis pühivad kokku tihedalt mööbli või seinte vastas oleva tolmu.

Lisaks TriActiveMaxile tuleb komplektis kaasa ka DiamondFlex ja kõvakattega põranda otsikud. Esimene neist on üliõhuke ning 180-kraadi kaarduv otsik raskesti ligipääsetavatele kohtadele ning viimane A-klassi jõudlusega kõvakattega põrandate jaoks, mis korjab ülesse 100% tolmust.

Tegemist on tolmukotita tolmuimejaga! See tähendab, et kui tolmukamber täitumisel tuleb see lihtsalt tühjaks kallata.

Vaata täpsemaid spetsifikatsioone ning Elementro pakkumist Philipsi Powerpro Expert tolmuimejale SIIT.

Jaga
Kommentaarid