HTC One seeria telefonide perekond on olnud algusest peale „see kõige võimsam ja parem“ nende tootevalikus. Kui lipulaev M9 on täis pandud kõige võimsamaid komponente, siis A9 on HTC sõnade järgi veidi „nõrgema spetsifikatsiooniga“, „soodsama hinnaga“ ja „teistsuguse disainiga“. Tõsi, selle viimase puhul saab ikkagi aru, et tegemist on HTC One seeria telefoniga.

HTC One A9 — disain ja ekraan

Esimese hooga võib natukene segadusse sattuda — nimelt on HTC tagume pool äärmiselt sarnane iPhone viimaste seeria telefonidega. Kasutusel on metallkorpus (saadaval neljas erinevas värvikombinatsioonis — tumehall, punane, kuldne, hall) ning sarnaselt konkurent „õuna“ liitekohtadele jooksevad tagakorpuses heledad jooned. Ainuke selgelt eristatav osa on kaamera, mis asub telefoni keskel.

Kasutusel on 5.5-tolline ekraan, mis suudab kasutajale Full HD (1920x1080 pikslit) pilti kuvada. Lisaks on ekraani all sõrmelugeja ning küljepeal pesa MicroSD kaardi jaoks!

HTC One A9 — jõudlus

Kasutusel on 8-tuumaline Qualcomm Snapdragon 617 protsessor — tegemist on aste madalama protsessoriga, kui seda on One M9-l. Siiski on see piisav, et telefon kiiresti töötaks. Kuid selle nõrkus lööb välja, kui hakata mängima väga suurt nõudlust nõudvaid mänge — sellisel juhul võib hakata telefon hakkima. Sama kehitb ka RAW piltide pildistamise puhul. Rääkides kaamerast, siis on see 13 MP ning võimeline väga ilusaid ning teravaid pilte jäädvustama.

Telefoni uurides jäi ka silma paar miinust — nimelt on telefoni hind võrreldes konkurentidega suhteliselt kõrge ning teise miinusena võib tuua välja aku mahu mis on kõigest 2150 mAh.
Eks igal kasutajal jääb ise otsus teha, kuid anname vihje, et võimsama lipulaeva M9 hinnavahe oma sõsarmudeliga A9 on suhteliselt väike!

Seniks, kuni HTC One A9 Eestisse jõuab, vaata Elementro superpakkumisi mobiilidele SIIT.

Jaga
Kommentaarid