G-seeria konkureerib Samsung Galaxy S6-ga, iPhone 6-ga ning HTC One M9-ga. Lühidalt — konkurents on äärmiselt tihe ning enda nähtavaks tegemine väga keeruline. Eelnevalt on huvi tekitanud vaid soodsam hind, kuid see eelis tundub olevat nüüdseks kadunud. Uue G4 hind on samaväärne Samsungi nutitelefoniga kuid kallim kui HTC või iPhone.

Disain ja viimistlus

Pakutakse kahte varianti — teemanti efektiga või nahast tagakaant. Viimast nimetatakse Premium mudeliks ning peab tõdema, et see näeb paganama hea välja! Kahjuks sellega ka „wow“ efekt piirdub, kuna nahk tundub käes nagu plastik (õhuke ja kõva tekstuuriga). Tagakaas on eemaldatav ning sealt alt leiab microSD ja SIM kaardi pesa. Lisaks, erinevalt konkurentidest, on võimalus kasutajal endal ka aku eemaldada!

Ekraan

Kasutusel on uus Quantum IPS ekraan, mis on äärmiselt terav ning soojade värvidega. Kindlasti on tegemist ühe suurima plussiga antud nutitelefoni juures— võib isegi öelda, et LG 5.5-tolline QHD ekraan oma klassi parimaid!

Fotokaamera

Kasutusel on 16 MP kaamera, mis teeb ilusaid pilte ka hämarates oludes. Selle taga on lai F1.8 objektiiv, tänu millele jõuab sensorini 80% rohkem valgust. Lisaks on olemas „Manual mode“, millega on kasutajal võimalus manuaalselt säriaega, ISO, fookust, valge tasakaalu ja veel paljusid muid näitajaid seadistada. Fotoentusiastidel on võimalus salvestada pildid ka RAW formaati!

Muu

LG G4 3000 mAh aku, võrreldes teiste konkurentidega, on suurem. Siiski peab arvestama, et 5.5-tolline ekraan tarbib seda jõudsalt ning rohkem kui ühepäevast vastupidavust ei tasu oodata. Operatsioonisüsteemiks on Android 5.1 Lollipop, mis on LG poolt mugandatud. Lihtsamaks on muudetud seadistamine tavakasutajale.

Muud näitajad: 32GB mälu (lisaks microSD valmidus), 3GB DDR3 RAM, kaalub 155 grammi, mõõtmeteks 148.9 x 76.1 x 6.3-9.8 mm.

Vaata Elementro pakkumist LG G4 telefonile SIIT.

Jaga
Kommentaarid