Olete olnud olukorras, kus lubasite endale või perele saata nutitelefonis olevad pildid ilmutamisse ning sellest lubadusest on möödas juba mitu kuud? Usun, et paljud on olnud sellises situatsioonis. Fujifilm Instax WIDE 300 kaameraga on sellised mured unustatud. Oma lemmiklooma, koosviibimise, ürituste pildid on koheselt olemas! Nüüd on ainukeseks mureks piltide sorteerimine ning albumisse sättimine.

Kaamera kasutab fotopaberit suurusega 86x108 mm, millest pilt ise on 62x99 mm. See tähendab, et isegi grupipildid mahuvad ilusti kaadrisse ning pilt ise on piisavalt suur, et näha ka näoilmeid. Fotokal ei ole probleemiks ka lähedal olevaid objekte pildistada — lähim teravustamise kaugus on 40 cm.

Kaameral on kasutajakogemuse lihtsustamiseks peal ka palju automatiseeritud funktsioone. Välgu kasutamine toimub automaatselt — arvesse võetakse ümbritsevat valgust ning subjektide kaugust. Lisaks on olemas ka täitevälk, mis korrigeerib tugeva ja ereda taustavalguse puhul pildistatavat subjekti. Puudu pole ka särikompensatsioon, millega saab mugavalt reguleerida kaadrit heledamaks või tumedamaks.

Soovitame soojalt! Jäädvusta oma koosviibimised lihtsalt ning vaevata koos Fujifilm Instax WIDE 300 fotoaparaadiga. Elementro pakkumist ning täpsemaid spetsifikatsioone vaata SIIT.

Jaga
Kommentaarid