eStar kui tootja on Eestlastele täiesti tundmatu nimi. Kuid ärme lase ennast heidutada — nimelt on peaaegu kõikidel tootjatel oma bränd, veidi varjeeruv sisu, kuid komponentide tootjad on samad (olgu selleks Intel, AMD või mõnu muu).

Antud tahvelarvutiga on võimalik teha kõike — suhelda internetis, lugeda e-raamatuid ja artikleid, vaadata filme ja fotosid ning kuulata muusikat. Eelmainitud toiminguid saab teha teada tuntud Android operatsioonisüsteemi kaudu, mille funktsionaalsus on esmaklassiline.

Tahvel ise on 10.1-tolline ning ekraani resolutsiooniks on 1024x600 pikslit, mis baseerub mahtuvuslikul 5-punktilisel HD Screen tehnoloogial. Südameks on 1.2 GHz nelja tuumaline Boxchip A31 Cortex A7 protsessor. Seda toetab 8GB sisemälu, mida on võimalik microSD kaardiga laiendada kuni 32GB peale. Lisaks on olemas kaamera nii ees, kui ka taga (vastavalt 2MP ja 0.3MP).

Professionaalseid pilte nendega ei tee, kuid olukorra jäädvustamiseks või Skype kõnede tegemiseks on need täiesti piisavad. Lisaks on olemas 2G/3G/4G LTE, GPS, Bluetooth, WiFi tugi ning microUSB ja mikrofoni pesad. Akuks on 5000 mAh liitium-ioon-polümeeraku, mis on piisav, et tundide viisi filme vaadata.

Tegemist on võimeka tahvelarvutiga, millel on peal ka telefonifunktsioon. Sobib eelkõige inimesele, kes otsib soodsat ning vastupidavat toodet! Vaata Elementero pakkumist ning spetsifikatsioone SIIT

Jaga
Kommentaarid