Tegemist ei ole ettevõtte kategoorilise suunamuutusega või sooviga rasketehnika sinnapaika jätta ning keskenduda mobiiltelefonidele. Pigem on antud nutitelefoni puhul just suunatud tähelepanu inimestele, kes töötavad karmides tingimustes või vajavad väga vastupidavat telefoni.

Teadupärast on enamus tavalistes mobiilipoodides müüdavatest telefonidest suhteliselt kerged katki minema ning Cat on teinud väga hea valiku tulemaks turule ühe väga vastupidava nutitelefoniga.

Cat S40 elab üle nii löögid kui ka vette sattumise, mistõttu on see sobilik nii tervisesportlastele kui ka töömeestele kohtades, kus telefonil läheb tarvis kaitset masinate ja loodusjõudude mõju eest.

Android 5.1 operatsioonisüsteem ja 1.1 GHz neljatuumaline protsessor tagab telefoni kiire igapäevase töö ja jõudluse. Tänu 8 Mpix kaamerale on võimalik salvestada ja jagada iga ettetulevat seiklust ja hetke. Lisaks on telefonil ka 4G mobiilse interneti tugi, NFC ja WiFi. Ühe väga vajaliku lisana on telefonis kahe SIM kaardi tugi. Tänu sellele on võimalik kasutada nii isiklikku kui ka töönumbrit ühes ja samas seadmes.

Soovitame Cat S40 telefoni inimesele, kes soovib moodsat telefoni vastupidavas korpuses. Vaata Elementro pakkumist ning täpsemaid spetsifikatsioone antud telefonile SIIT.

Jaga
Kommentaarid