X maksab USA-s vastavalt 64 või 256 GB andmeruumile 999 või 1149 dollarit. Eestis vastavalt 1149 või 1349 eurot.

Tänavuste iPhone'ide (8, 8 Plus, X) tutvustamise järel selgus peagi, et Apple muudab kallimaks veel AppleCare+ pikendatud garantii ostmise, vähemalt uuemate ja suuremate ekraanidega mudelite puhul, mille sekka kuulub ka X.

Üks "hinnaüllatus" on sellega seoses, kuigi Apple'i ärivõtteid tundes ei tule see ilmselt paljudele üllatusena.

Nimelt on mudel X rekordkulukas ka parandada, kui sa just kindlustust ei võtnud. Järgnev kuvatõmmis pärineb Apple'i USA lehelt:

ekraanitõmmis

Nii et kui sulle tundus iPhone'i ekraani vahetamine või muidu parandadalaskmine masendavalt kallis, siis X muudab olukorra kurvemakski. Ekraani asendamine võib maksta ligi poole seadme hinnast.

X-is kasutatavad komponendid on muidugi oma uudsuse tõttu kallid, aga nii kõrgete hindade taga näeb eelkõige tootja soovi sundida tehnoloogiafänne AppleCare+ eest lisa maksma.

Tavagarantii "katab" iPhone'i sisemisi defekte, aga muidugi mitte selle mahapillamisest või muidu kasutaja poolt tekitatud kahjusid.

Esimene partii X-isid peaks eeltellijateni jõudma 3. novembril, vähemalt USA-s. Kuna Apple'il on seadme masstootmisega raskusi, siis peavad paljud huvilised ootama veel kuid, kui veebikõlakaid uskuda.

Eriti kallid tipptelefonid on üks tänavusi "trende". Ümmarguselt või ligi 1000eurose baashinnaga mudeli väljastasid nii Apple (X), Sasmung (Galaxy Note8) kui ka Google (Pixel 2 ja 2 XL).