Iseenesest tore, kui toodetele vahel mõistlikke ja arusaadavaid nimesid pannakse. Kui Vizios on olukord hea, siis Sony nutitelefonide nimetamise eest vastutaja tuleks kooli tagasi saata, kirjutab Kahvel.ee.

Nimi pole siiski ainus omadus, mis Vizio Tablet PC-d hallist massist eristab.

Alustame kõige olulisemast: Vizio Tablet PC kasutab kahetuumalist AMD Z60 kiipi, 1 GHz taktisagedusel. AMD on tahvelarvutite turul nii suur haruldus, et raske on hinnata, kuidas nende toodang näiteks nVidia Tegrale vastu saab. Kõigele vaatamata on meeldiv näha, et AMD ei kavatse ilma võitluseta alla anda.

Kui pildi järgi võiks arvata, et kasutusel on Windows 8 RT (uue opsüsteemi tahvelarvutitele kohandatud versioon), siis paraku nii lood ei ole.

Vizio Tablet PC kasutab Windows 8 kärpimata täisversiooni, sedasama, mida kasutavad laua- ja sülearvutid. RT ees on Windows 8-l mitmeid eeliseid. Olemas on tugi vanemate Windowsi rakenduste jaoks ning rakendusi ei pea hankima Windows Store'i kaudu.

Samuti võib kasutada Desktop Mode'i ning keegi ei keela nt Photoshoppi, Outlooki või Windows Media Playerit kasutada.

Muude omaduste hulgast leiame:

11-tolline 1080p eraldusvõimega ekraan
2 GB muutmälu
64 GB kettamahtu
2 MP eesmine kaamera

Kiiduväärt pisiasi on ka Microsoft Signature Image, mis tähendab lühidalt seda, et tahvlile on paigaldatud "puhas" Windows ning ükski asjapulk pole sinna "suurepäraseid" lisarakendusi juurde paigaldanud.

Hind ja saadavus pole veel teada.