ICoachi mobiilirakendusel on sama hinnatud omadused kui veebipõhisel iCoachil: igapäevased näpunäited, suitsetamisest loobumise päevik, testid ja raamatukogu kasuliku terviseinformatsiooniga.

Rakendus võimaldab ligipääsu mobiilsele tervisetreenerile olenemata ajast ja kohast, pakkudes praktilist individuaalset tuge ka nõrkushetkedel.

Erinevalt online iCaochist on mobiilirakendusel:

1. “Asukoha tööriist”, mis põhineb geolokaliseerimise tehnoloogial ja võimaldab kasutajal muuta oma päeva jooksul läbitavad asukohad suitsuvabadeks kohtadeks ning näha oma teekonda suitsetajast eks-suitsetajani.
2. Uuenduslik ja praktiline paanika nupp, mis pakub suitsetajale kiiret abi, kui suitsetaja tunneb tungivat tubakavajadust.

ICoachi tugiprogrammi mobiilirakendus on tasuta allalaetav kõigis Euroopa Liidu keeltes, sh Eesti keeles, et aidata suitsetamisest loobujaid personaalselt. iCoach mobiilirakendus on allalaetav aadressilt www.exsmokers.eu/mobile.

ICoachil on 5 suitsetamisest loobumise faasi: esimene etapp on neile suitsetajatele, kes ei ole veel otsustanud suitsetamisest loobuda ning viimane viies etapp on neile, kes on suitsetamisest loobunud vähemalt kuue kuu eest.

Seni on ICoach on näidanud uskumatult kiiret edu - ligikaudu 40% registreerunud kasutajatest kirjeldavad end endise suitsetajana juba pärast kolme kuud. Lisaks näitas hiljutine uuring, et 33% iCoachi kasutajatest jõudsid kolme kuu jooksul vähemalt ühe suitsetamisest loobumise etapi võrra edasi ning vaid 2,8% kasutajatest langesid ühe loobumisetapi võrra tagasi.

Lisainformatsioon:
The "Quit Smoking with Barça" campaign:
www.quitsmokingwithbarca.eu
The "Ex-Smokers are Unstoppable" campaign:
www.exsmokers.eu
The official homepage of FC Barcelona:
www.fcbarcelona.com