Samsung ütleb, et 4K-pilti edastava saavutuse näol on tegemist maailma esimese moodulteleriga. Ekraani diagonaal on 146 tolli ehk 370 (!) sentimeetrit ja see kasutab pildi edastamiseks MicroLED-tehnoloogiat.

MicroLED on mõnes mõttes OLEDile (orgaaniline valgusdiood) sarnane - iga tilluke LED kiirgab ise oma valgust, taustavalgust ei ole vaja. Tänu sellele on võimalik edastada sügavmusti toone ja eredaid värve. Teleri pilt on vajadusel ka erakordselt ere.

The Verge vahendab, et teler on moodulipõhine, mis tähendab, et igal kliendil peaks olema võimalus endale täpselt selliste mõõtudega ekraan kokku panna, nagu ta ise soovib. Kuidas see täpselt toimib, seda ettevõte ei selgitanud, nagu ei täpsustatud ka seda, mitmest moodulist Las Vegases näidatud telesein kokku pandud oli. Nagu The Verge kirjutab, olid eredas valguses moodulite servad küll näha, aga kui suur liitekraan pilti edastas, siis enam mitte.

Praegusel hetkel on Sein veel kontsepttoode, aga Samsungil on konkreetsed plaanid moodulteler ka turule tuua. Kevadel peaks toimuma vägev üleilmne esitlusüritus ja seejärel saavad tüseda rahakotiga inimesed hakata enda seinu pilti näitavateks muutma.