Gizmodo kirjutab, et mees nimega Blake Henderson oli parasjagu filmimas teist lennukit, mis tema oma kõrval lendas. Henderson filmis teist lennukit läbi avatud akna, kui nutifon ühtäkki tal peost välja libises ja alla kukkus. Videosalvestusrežiim oli kogu õhulennu aja jätkuvalt sees ja kuna telefon jäi terveks, on kogu kukkumine üles filmitud.

Peab ütlema, et ega tulemusena sündinud "film" just kuigi kõrge kunstilise tasemega või liiga huvitav teos ei ole. Õigemini koosneb see mitmest osast: esiteks vaade lennukiaknast, siis segane, lühike siniroheline virrvarr ehk kukkumine ja seejärel tükk aega rahulikku lebamist rohukõrte vahel vaatega suvetaevasse. Umbes seitsme ja poole minuti möödudes leitakse telefon üles.

Küll aga on imekspandav, kuidas ikkagi nii kõrgelt kukkunud telefon "ellu" jäi, sellal kui kogemata meetrikõrguse laua pealt maha aetud nutiseadme ekraan teinekord täielikuks ämblikuvõrguks muutub.

Selle kohta, kui terveks täpselt telefon jäi ja kas ka mõningad funktsioonid kannatada said, Gizmodol andmeid polnud. Video laadis üles Hendersoni nõbu pärast seda, kui seade omanikule tagastatud oli.

Tasub märkida, et ei saa välistada, et tegu võib olla osavalt vormistatud Samsungi reklaamiga. Ehkki Galaxy S5 on juba kolme aasta tagune mudel, võib olla tegu kavala ja odava viraalvideoga, mis mõeldud lihtsalt brändi nimega sotsiaalmeedias lehvitamiseks.