Nimelt näeb reklaame mitte ainult trükituna nagu paberväljaande puhul ootuspärane, vaid ekraanilt videovoona, vahendab Mashable.

Mis mõttes: videovoog ekraanilt; kas ajakirjaga saab kaasa ekraani, on nüüd õige hetk küsida. Just nii! Ja see on võimalik tänu trükise sisse peidetud, Foxconnist spetsiaalselt tellitud Androidiseadmele.

Kui avada ajakirjas vastav lehekülg, elustub sellel asuv LED-ekraan ja näitab mitmesugust kraami. Lehekülge pöörates lülitub süsteem välja.

Kuna reklaami eest maksis televõrk CW Network, näeb seal klippe kahest nende värskest telesarjast ("The Arrow", "Emily Owens, M.D.") ja lisaks uusimaid säutse CW ametlikult Twitteri-kontolt.

Entertainment Weeklysse peidetud seade on üldiselt töökorras nutitelefon (kaamera, kõlar, mini-USB port, QWERTY-täisklahvistik, 3G side), kuigi kõiki juppe ei kasutata ilmselt reklaamide kuvamiseks.

Ajakirja laiali lammutajad leidsid isegi aktiveeritud SIM-kaardi, mille väljastas rahvusvaheline operaator T-Mobile. See võimaldab tavalisel viisil kõnesid teha - kuigi klahvid olid märgistamata, nii et tuleb ise kontrollida / selgeks saada, mida iga klahv täpselt teeb.

EW esindaja sõnul varustati Androidi-seadmega tuhat ajakirjaeksemplari, nii et õnnelik ostja võib sellele mõnes müügipunktis ehk peale sattuda.

Entertainment Weekly on laiale lugejaskonnale mõeldud nädalakiri ehk iga nädal ilmuv ajakiri, mis kajastab (peamiselt USA) meelelahutustööstuses toimuvat.

CW hetkel vast tuntumad sarjad on "90210" (jätkuseeria "Beverly Hills 90210"-le), "Supernatural", "America's Next Top Model", "Gossip Girl", "One Tree Hill" ja "The Vampire Diaries".

Vaadake ka videot, mis võimaldab Weeklyle ja harukordsele reklaamile isiklikult pilgu peale visata: