Muu hulgas leidis Ansip mahti postitada Twitterisse säuts pildiga, kus poseerib moodsa tehnoloogia maailmas palju mõjuvõimu omava tippjuhiga.

Need on Facebooki COO ehk operatiivtegevuse juht Sheryl Sandberg (vasakul) ja firma kaasasutaja, juhatuse esimees ja tegevdirektor Mark Zuckerberg (paremal).

Ansip külastas Facebooki peakorterit ja arutles selle esindajatega selle üle, et kuidas sotsiaalvõrgustik tõhusamalt kasutajate andmeid kaitsta ja libauudiste levikuga sõdida saaks.

Ansip külastas enne Facebooki ka Google'i peakorterit ja kohtus selle tegevdirektor Sundar Pichaiga, kellega arutles tehisintellekti tuleviku üle.

Tehnoloogiafännid võivad kahtlemata kadestada pilte, kus Ansip poseerib selle ala vägevate seltsis. Great success, nagu ütleks meie aja kangelane Borat, kes ka teadupoolest moodsa tehnika fänn on.

Ansip kohtus ka näiteks Twitteri ja Netflixi esindajatega, aga kuna nende nimed ja näod on laiemale ringile palju vähem tuntud, siis aitab siin ehk Google'is ja Facebookis tehtud piltidest küll.