PULP võimaldab autoritel romaani põhiosa (teksti) täiendada piltide, video, muusika ja taustaartiklitega.

Esindatud on ka sotsiaalvõrgu aspekt, kus lugejad teenivad saidil tegevuste eest märke, saavad teistega suhelda, luua profiile jne.

Stephenson ise märkis: "Ma mäletan esmakordset "Düüni" lugemist, mida alustasin sõnaseletustest. Iga raamat, mis sisaldas lisakraami, muutus mulle tohutult paeluvaks."

Subutai esimene projekt on sariromaan "The Mongoliad", mille keskmes on mongoollaste invasioon Euroopale. Esimene peatükk on väljas nende kodukal, mille lingi leiate lõpust.

Stephenson kirjeldab seda kui telesarja kirjutamise kogemust, sest esiteks löövad kaasa teised kirjutajad (Greg Bear, Nicole Galland, Mark Teppo jt) ja lisaks on ruumi järgedele ja teistele lugudele samas maailmas. Nii et võtke seda kui esimest hooaega.

Projekt näeb ilmavalgust juba sel nädalal. Kes tahab lugeda, maksab 5,99 dollarit kuuekuise lepingu eest, või 9,99 dollarit kogu aasta eest.

Õige pea on tulekul samuti iPadi/iPhone'i/iPod Touchi ja eraldi Androidi rakendused, et PULPi kogemusest rohkem kätte saada. Esialgu eksisteerib ainult nutitelefonide rakendus, millega kogemus kätte saada. Kodukal on ka üsna palju lugemist.

"Snow Crash" on ilmunud ka eesti keeles, kirjastus Varrak väljastas selle 2003. aastal Juhan Habichti tõlkes, pealkirjaga "Lumevaring".