Sellele vastamiseks avaldavad tehnikasaidid ja -väljaanded regulaarselt artikleid, mis nende hinnangul hetke parimad mudelid kenasti pingeritta seavad.

Järgneva reastuse on välja pakkunud Techradar.

Kui tahad rohkem infot kui siin esitatud, kiika lõpust arvukaid linke Fortes varem ilmunud lugudele. Pikemaid ülevaateid ja muid artikleid oleme avaldanud kõikide siinse esikümne asukate kohta.

10. ASUS FonePad

Mitmekülgne Androidi-tahvel eriti hea hinna-kvaliteedi suhtega. Kui tahad suhteliselt vähe kulutada, aga siiski laia äpi- ja võimaluste valikut, on FonePadil vähe tõsiseltvõetavaid konkurente.

9. Samsung Galaxy Note 10.1

Korralik seade, aga Samsungi kohta oodatust viletsamad ekraani- ja koostekvaliteet ning kõrgevõitu hind ei too sellele esikümnes kõrgemat kohta.

8. Microsoft Surface Pro

Raskevõitu ja muidugi kulukas seade, aga see on hind, mida tuleb maksta rivaalide edestamise eest tehnilise võimekuse poolest. Surface Pro pole ju lihtsalt tahvelarvuti, vaid tõeline kaasaskantav PC.

7. ASUS Transformer Pad Infinity

Kõik, mida oodata "kõrgema otsa" tahvlilt (v.a kõrge hind)... Korralik jõudlus on muidugi alati teretulnud, aga TPI trumbiks kujuneb ekraan.

Kuna selliseid seadmeid kasutatakse eelkõige meedia tarbimiseks - veebis surfamiseks, videode vaatamiseks jne -, on hea ekraan väga tähtis.

6. Samsung Galaxy Note 8.0

Sama raha eest leiab ka paremaid ja parema disainiga tahvleid. Note 8.0 eelis on aga paljuhaibitud tööriist S Pen. Kui viimasest aga ei hooli, jääb Note 8.0 kardetavasti konkurentide varju.

5. Google Nexus 10

Selgelt üks parimaid Androiditahvleid turul. Kuigi hinna-kvaliteedi suhe jääb Nexus 7 omale alla, pole Nexus 10-l võrdluses lähikonkurent iPad 4-ga midagi häbeneda.

4. Apple iPad 4

Tahvlimaailma koorekihi esindaja. Retina-ekraan kuvab rabavalt kena pilti, App Store'i rakendustevalik edestab Google Play pakutava ilma pingutuseta, tarkvara töötab kenasti ja probleemideta.

10-tollise ekraaniga tahvlite vallas on iPad 4 standard, millega kõiki teisi võrrelda.

3. Apple iPad mini

Parim iPad, mis eales ilmunud. Nexus 7 pakub aga tugevat konkurentsi tehniliste näitajate osas (eriti ekraan), nii et nüüd kuluks juba ära värskendatud mini 2.

Foto: AP

2. Google Nexus 7

Nexus on hetkel parim 7-tollise ekraaniga tahvel, millega suudaks hetkel vaid konkureerida võimalik iPad mini 2. Võitlus, mis väärib ootamist.

Foto: REUTERS

1. Sony Xperia Tablet Z

Xperia Tablet Z muudab Sony tahvelarvutid tõeliselt ihaldusväärseks. See pole mitte ainult ilusa disainiga, kiire ja veekindel, vaid ka mõnusalt kerge.

Foto: REUTERS