GALAXY Note 10.1 juures on kasutatud intuitiivseid põhifunktsioone ja -võimalusi, nt kõrvuti multitegumtöö seadme mitme vaate funktsiooni abil 10,1-tollisel ekraanil; Samsungi ainulaadsed S Peni võimalused, sh mitu S Note’i malli ja produktiivsed tööriistad (Shape Match ja Formula Match); teenus Learning Hub õppematerjalidele ligipääsuks ning Adobe tipptasemel loov rakendus Photoshop® Touch.

Tõeline multitegumtöö mitme vaate funktsiooni abil

GALAXY Note 10.1 mitme vaate funktsiooni abil võivad kasutajad hõlpsalt kasutada tõelise ja lihtsa multitegumtöö tegemiseks kõrvuti kahte erinevat rakendust ühel ajal. Kasutajad saavad vaadata veebilehti või videoid või käivitada teisi rakendusi ning samal ajal ekraani teisele poolele S Peni abil mõtteid kirjutada või visandada. Peale selle saavad kasutajad vabalt pilte teha ja kärpida ning neid teisele kuvale kleepida isiklike märkmete tegemiseks ning oma loovuse, tööviljakuse ja õppimisvõime suurendamiseks. Mitme vaate funktsioon suurendab tööviljakust ja tõhusust, samal ajal kui kasutajad naudivad multimeediumsisu.

S Pen ja S Note täpselt enda vajadustele kohandatud ja korrastatud märkmete tegemiseks

Täiustatud 6,5 mm S Peniga GALAXY Note 10.1 on optimeeritud täpselt enda vajadustele kohandatud ja väljendusrikka sisu loomiseks. S Peni tööilme ja funktsionaalsuse eesmärk on pakkuda parimat kogemust just 10,1-tollisel ekraanil. S Pen on seadmesse peidetud ja käivitab väljavõtmisel automaatselt spetsiaalselt optimeeritud rakendused, kaasa arvatud S Note, S Planner, Crayon Physics, Adobe® Photoshop® Touch ja Polaris Office. Samuti saavad kasutajad lihtsalt seadistada, et kohe käivitatakse nende soovitud rakendus. Näiteks saab kasutaja S Peni seadmest väljavõtmisel kohe käivitada S Note’i. Samuti võivad kasutajad S Peni nuppu all hoides koputada kaks korda ekraanil, et pääseda kiirelt ligi S Note’ile S Note’i spetsiaalse vidina abil, mida saab ekraanil kerge vaevaga kõikjale liigutada, ilma et see pidurdaks või takistaks loovust või tööviljakust.

S Note on ainulaadne tarvik, mille abil saab liita märkmeid ja visandeid muu digitaalsisuga kasutusvalmis mallidel. Rakendused Shape Match ja Formula Match aitavad geomeetrilisi kujundeid parandada ja digiteerida ning S Peninga käsitsi kirjutatud arvvalemeid lahendada. Lisaks saavad kasutajad S Note'i sisseehitatud teadmiste otsimootorite abil sisu otsida, teavet hankida ja sisu lihtsalt, kuva vahetamata, rakendusse S Notes pukseerida. GALAXY Note 10.1 eellaetud rakendusega Adobe® Photoshop® Touch saavad kasutajad fotosid tänu S Peni kasutuslihtsusele ja täpsusele professionaalselt redigeerida.

Aktiivne õppetöö

GALAXY Note 10.1 on ideaalne õppevahend, mille abil saab teha loengute jälgimisel märkmeid otse e-õpikusse või teha essee kirjutamise ajal veebis uurimustööd. Samsungi teenus Learning Hub on optimeeritud GALAXY Note 10.1 jaoks. Selle abil pääsevad kasutajad ligi igale vanusele mõeldud arvukatele harivatele multimeediumprogrammidele. Sisu hulka kuuluvad e-õpikud, videoloengud, interaktiivne juhendamine jpm ning seda saab jagada mitme Samsungi seadme vahel. Peale selle sisaldab Learning Hub õpihaldussüsteemi, mis pakub tunniplaani ja tulemuste haldamise vahendeid igas vanuses kasutajatele, et nautida õppimist omas tempos.

Koreas, Ühendkuningriigis, Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Hispaanias, Hiinas ja Singapuris on Learning Hub GALAXY Note 10.1 turuletuleku ajal saadaval. 2012. aasta lõpus saab rakenduse Samsung Apps kaudu Learning Hubi alla laadida rohkem kui 20 riigis.

Ülim riistvara jõudlus

GALAXY Note 10.1-l on täiustatud riistvara tehnoloogia, mis sisaldab 1,4 GHz neljatuumalist protsessorit ja 2 GB sisemist muutmälu. Seadmel on ka 5-megapiksline põhikaamera ja 1,9-megapiksline ettesuunatud kaamera.

GALAXY Note 10.1-le on lisatud mitu muud funktsiooni, sh Smart Stay, mis jälgib kasutaja silmi ja tagab, et niikaua kui teie pilk on ekraanile suunatud, ei muutu see tuhmiks, ning Pop Up Play, mis võimaldab kasutajal vaadata videot kõikjal ekraanil, samal ajal ise muuga tegeledes. Funktsiooni AllShare® Play abil saavad kasutajad jagada reaalajas sisu suure hulga inimestega, kui ühendada GALAXY Note 10.1 samas võrgus olevate Samsungi HD-telerite, mobiilsete tahvelarvutite, sülearvutite ja muude olmeelektroonikaseadmetega. Funktsiooni AllShare Group Cast abil on võimalik jagada dokumente, esitlusi ja pilte, ilma et peaks faile eraldi laadima.

GALAXY Note 10.1-l on kolm ühenduvusvõimalust: ainult Wi-Fi-versioon, Wi-Fi ja 3G HSPA-Plus ühenduvuse versioon, mis on saadaval alates toote turuletoomisest ning Wi-Fi- ja LTE-versioon selle aasta lõpust. GALAXY Note 10.1 on müügil Koreas, Saksamaal, USAs ja Ühendkuningriigis ning see jõuab järk-järgult turule mujal maailmas alates augustist.


Multimeediumsisu ja täpsema teabe saamiseks külastage veebisaiti  www.samsungmobilepress.com