Olgugi et Eestis ollakse üldjuhul sellistest trendidest aasta-paar maas, on ka meil tegelikult sellised seadmed saadaval, kirjutab Digitest.ee.

Samamoodi on Photopointi tootevalikusse imbunud mitmeid mudeleid (ükski neist pole küll kahjuks Beats Audio uusim sinihambakõlar, kuid nende peale tavaliselt pigem vesistatakse suuremat sorti vedelikukaotus, mitte ei kergendata rahakotti).

Eks seetõttu me võtamegi ette neist ühe, suhteliselt soodsa Speedlinki kõlari Geovis.

Speedlink Geovis on pisike monokõlar, mis mahub hea tahtmise juures ka taskusse. Mõõtmetelt on see tõesti kompaktne – ainult 8 x 6 x 4,5 cm (pikkus x laius x kõrgus).

Kõlari pealmisel küljel on võrega kaetud kõlarielement. Lisaks peitub võre all indikaatortuli. Pealmiselt küljelt leiab ka juhtnupud. Heli valjemaks, heli vaiksemaks ning kontrollnupp.

Viimasega saab muusika taasesituse peatada või mängima panna. Samas ka kõne vastu võtta. Nimelt on kõlaril olemas ka integreeritud mikrofon eesmisel küljel.

Tagumisel küljel on sisse/välja-lüliti, laadimiseks microUSB pesa ning 3,5 mm helisisend. Jah, kõlarit saab kasutada ka tavalise heliväljundiga, kui Bluetooth peaks puuduma.

Laadida on võimalik seadeldist arvuti USB-pesa kaudu või ükstapuha millise USB laadijaga.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Digitest.ee!