Streak 5 vahetasin sel ammusel ajal aga varsti välja märksa popima Samsung Note'i vastu. Olgu siinkohal aga ära märgitud, et see oli minu esimene ja (loodetavasti ka) viimane Samsungi telefon, kirjutab Digitest.ee.

Mitte, et Samsung kuidagi halbu telefone teeb, aga pole need lihtsalt minu maitse. Esiteks koostekvaliteet, seejärel Samsungi oma tarkvara ja kolmandaks... nojah, Android.

Püüdsin algusest peale hoolikalt kasutada Androidi avatud keskkonna eeliseid ning katsetasin pidevalt erinevaid sätteid, välimust ja rakendusi.

Tulemuseks oli see, et telefon hakkas juba peale paarinädalast kasutamist ebameeldivalt läägima ja venima. Eks väikese resetiga sai asjad jälle jonksu, kuid mingist hetkest sai mul villand Harley-mehe mängimisest, kelle käed pidevalt küünarnukkideni õlised on oma lemmiku hooldamisest.

Sellest alates olen iOS-i usku ning avatud keskkond paneb mind skeptiliselt kulmu kergitama. Mingil hetkel ehk saab Android ka minu jaoks piisavalt küpseks, kuid see aeg pole veel täna.

Igatahes olin ma meeldivalt entusiastlik kui mulle pakuti võimalust arvustada Samsung Note'i viimast versiooni, Samsung Galaxy Note 4, et näha, millise evolutsiooni minu kunagine valik läbi on teinud.

Sissejuhatuseks võib öelda, et püüan siin edastada vaid enda nädalaajalist kasutamist ning telefoni kõikide võimaluste lahtirääkimine siin oleks võrdne mõne Heraklese vägiteoga.

Seega puudutan telefoni võimalusi vaid pinnapealselt, ei lasku tehnilistesse sügavustesse vaid püüan kirjeldada enda kogemust ja emotsioone, mis Note 4 minus tekitas.