Hetkel ei ole nende põhirõhk mitte nii väga lauaarvuti-lisatarvikutel kui kaasaskantavatel tarvikutel, mida mängurid ning ka muud kasutajad saaksid kasutada, kirjutab Digitest.ee.

Rääkides aga Razeri kõrvaklappidest, siis selles vallas pole nad üldsegi uued tegijad – tootevalikus on erinevaid kõrvaklappe lausa jalaga segada.

Mis ma sellega öelda tahan on see, et ei tasu eelarvamust luua tootja suhtes, kes on tuntud rohkem oma klaviatuuride, hiirte ning mängupultidega.

Nööpkuulareid on Razer tootnud juba aastaid ning siinkirjutaja neid ära pidanud lausa neli erinevat paari.

Omal ajal olid nööpkuularid Pro|Tone M100 minu jaoks kvaliteedi etaloniks – hästi tasakaalustatud, väikese rõhuga madalsageduslikele helidele. Vastupidavad, korralike kaablitega ning lausa uputuskindlad. Kahjuks pole neid juba neli aastat tootmises olnud, seega uusi enam soetada ei saa.

Esimene samm rohkem mänguritele suunatud klappe toota tõi endaga turule kõrvaklapid Razer Moray (ning Moray+).

Need olid helikvaliteedi osas paras õudusunenägu – mängida või filme said vaadata, kuid muusika kuulamiseks ei kõlvanud kohe üldse, kuna helil puudus sügavus, võimendatud madal- ja kõrgsageduslikud helid tekitasid tunde, et muusikat kuulan läbi plekkpange. Lisaks oli nende kaabel peenike ja õrn ning kippus kiirelt lagunema.

Mis toob meid nende viimaste kõrvasiseste klappideni – Hammerhead (ning Hammerhead Pro). Kas seekord on Razer suutnud luua toote, mis rahuldaks ka muusikasõprade kõrvu või on tegu pelgalt mänguritele suunatud tootega? Kuidas on neid igapäevaselt kasutada ning kas hind õigustab end ära?

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Digitest.ee.